Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan hoe je de symptomen van werkstress herkent en wat de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

In de Week van de Werkstress bieden veel organisaties die inzetten op duurzame inzetbaarheid van medewerkers  allerlei workshops, lezingen en andere activiteiten aan hun personeel aan. Het organiseren hiervan komt ongetwijfeld bovenop het reguliere werk. Dat kan stressverhogend werken, want de werkdruk is vaak al hoog. Het Master of Workflowteam staat klaar om mee te denken over een waardevol programma. En als je wilt, organiseren wij deze week voor jouw organisatie.

Het Master of Workflowteam regelt jouw Week van de WerkstressWij ontzorgen je op meerdere fronten. Wel zo makkelijk! Denk hierbij aan diverse kant en klare workshops zoals

Een workshop op maat kan natuurlijk ook!

Andere opties zijn workshops op het gebied van duurzame inzetbaarheid, agressie en geweld, ongewenst gedrag, werkend leren, gezondheid en vitaliteit, betrokkenheid, fysieke belasting.

Als samenwerkingspartner of projectleider geven wij het gehele programma vorm en regelen wij dit voor je. We inventariseren de behoefte en matchen dit met passende workshops, al dan niet door onszelf verzorgd. Waar nodig zetten wij ons uitgebreide netwerk in om een divers aanbod te kunnen garanderen. Zo heb je geen ‘gedoe’ van de Week van de Werkstress!

Op deze onderdelen nemen wij de touwtjes graag voor je uit handen:
o   Sparren over mogelijkheden aanbod
o   Vaststellen inhoudelijk programma
o   Coördineren interne communicatie
o   Praktische organisatie (regelen van ruimtes, catering, middelen, organiseren aanspreekpunten)
o   Financieel overzicht
o   Evaluatie

Wil je sparren met een Master of Workflow teamlid of ons als projectleider inhuren? Druk op de knop of bel 06 – 48 77 46 00.

de Week van de Werkstress start over
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

WORKSHOP AANBOD  MASTER OF WORKFLOW

Het Master of Workflow team staat voor u klaar.

 

Het Master of Workflow team staat voor je klaar.

 

Milly van der Meulen     Sandra van Dijk

  Astrid Haveman   Isabel Bosklopper

 

Het Master of Workflow team staat voor u klaar.