• Daadkrachtig / doener
  • Respectvol
  • Betrouwbaar
  • Oplossingsgericht
  • Humor

Ik ben een zma-er: zelfstandige met ambassadeurs!

Dààr werk ik aan!!

Kennis maken ??

De perfecte jas

Organizen: het is de prachtige jas die me als gegoten zit. Mijn talenten en vaardigheden als projectleider en loopbaanbegeleider aangevuld met de nodige kennis smolten 13 jaar geleden samen. Zo werd ik business organizer.

Een self made woman ben ik in hart en nieren. Mijn uitdaging is dat dode dingen mij niet de baas zijn. Privé resulteerde dat in verbouwingen met dingen die ik nog nooit had gedaan. Zo heb ik muurtjes gebouwd, elektriciteit en waterleidingen aangelegd, getegeld, deel raamkozijn vervangen en wat al niet meer. Fantastisch om te doen.

Als zelfstandig ondernemer en business organizer word ik ook dagelijks uitgedaagd om dingen te doen die ik nooit eerder heb gedaan. Niet altijd makkelijk, maar wel bij mij passend. Zelf de regie in handen hebben, met hier en daar wat hulp.

RUGZAK

Mijn rugzak zit vol zelfstandigheid. Het gegeven dat mijn moeder toen ik heel jong was, al werkte, heeft gemaakt dat ik heel zelfstandig ben opgegroeid. Alles zelf doen, alles zelf regelen. Met vallen en opstaan. Een mooie leerschool die samen met de dingen die ieder mens in het leven vormt, mij de selfmade woman heeft gemaakt die ik nu ben. En waar ik trots op ben. Naast de levenslessen zitten ook opleidingen als loopbaanbegeleider, arbeidsmarktbemiddeling en vele praktische trainingen en cursussen in mijn rugzak.

SIMPLY ORGANIZED

Het is de naam die exact weergeeft waar ik voor sta: zaken en werk niet ingewikkelder maken dan ze zijn. Het leven is al ingewikkeld genoeg, toch?

Voordat ik in 2007 startte met Simply Organized was de rode draad in mijn werk dat ik functies bekleedde waarin ik mocht bouwen. Altijd op posities en functies waarbij ik zelfstandig iets mocht opzetten. Van administraties tot mobiliteits- en loopbaancentra. Met logisch nadenken, vanuit de werkvloer en praktijk denkend, gebruik makend van mijn intuïtie, creativiteit en vooral het doen (trial and error) kwam en kom ik tot op de dag van vandaag ver.

En dat ik klanten met wie ik mag werken inzichten, zetjes, adviezen en praktische tips mag geven die hen helpen hun waan van de dag of werkstress te verminderen, maakt mij superblij. Dáár doe ik het voor. Just Simply Organized.

Hier ben ik trots op

Gestart op 1 januari 2007 en ondanks de crisis na 10 jaar nog steeds up and running. Elke dag doen waar ik goed in ben en blij van wordt. Samenwerken met prachtige mensen. Klanten dat heerlijke opgeluchte en opgeruimde gevoel bieden. Dát zijn de dingen waar ik trots op ben.
In 2015 kreeg ik een geweldige opdracht van het bestuursbureau van Opron in Stadskanaal. Het bureau ging verhuizen naar Veendam. Door interne drukte kon men geen tijd vrij maken voor de verhuizing. Dat mocht ik coördineren en vooral uitvoeren.

Echt alles heb ik gedaan: van praktisch archiefruimten opschonen, meubels kopen tot en met de coördinatie op de dag van de verhuizing. Vol vertrouwen stond mijn opdrachtgever op de dag van de verhuizing op de skilatten, want Simply Organized zorgde wel dat het goed kwam. Zoveel vertrouwen: een kroon op deze opdracht.

Op mijn vernieuwde website van Simply Organized.

Als een self made woman vind ik het heerlijk om uit te vogelen hoe een programma als WordPress werkt. Mijn uitgangspunt is ‘dode dingen zijn mij niet de baas’.   Ik heb een template gekocht en ben met behulp van een paar youtube filmpjes langzamerhand dit gekochte thema gaan onderzoeken. Door het gewoon doen, ontdekte ik wat ik voor mij werkte en paste bij Simply Organized.

Het heeft wat uurtjes gekost, maar met een beetje deskundige hulp bij de wat ingewikkelde onderdelen, ben ik meer dan trots op mijn site.

Love this!!

  • Gek op katten
  • Boeken
  • Autorijden
  • Panterprintjes
  • Thee !!
  • Paardrijden

Opmerkelijke praktijk

Tijdens een Paperless Power Day bij een Gemeente in Friesland werd tussen alle papieren een verloren gewaande afrekening gevonden. Ze hadden nog een bedrag van ruim € 10.000,00 tegoed.
Veilig 11.758 e-mails in de inbox. Op het eind van de workshop waren het er 3000. En morgen zijn het 0. Deelneemster tijdens workshop Grip op je mail: “Doodeng, maar ik heb de smaak te pakken. Ik ga door tot mijn inbox leeg is. Voel me nu al opgelucht”.
Uit de grote berg papieren kwam een bepaald getint boekje (denk bloot) naar voren. Toen vroeg ik: “Wil je dit in een hangmap of in een ordner?” Grote hilariteit.

Dit zeggen klanten over mij

“Milly is een prettige persoonlijkheid die werkt vanuit een positief contact”. Anna Gerritsma, Hoofd afd Kunst en Educatie NHL

“Binnen een uur was mijn overvolle inbox leeg. Verbluffend op de Milly manier die heel goed werkt”. Marit van der Sleen, green expert

“Milly hield ons een prima spiegel voor, gaf goed advies en heeft kennis van zaken. Hans Greydanus, directeur

“Milly kijkt en luistert mee op een kalme manier vanaf de zijkant en ziet dan de blinde vlekken”. Tineke Huisman, imagostylist

Klanten verder aan het woord >>>

SIMPLY ORGANIZED, HET LEVEN IS AL INGEWIKKELD GENOEG – Simply Organized