Dè teamsprint naar digitaler werken

Stapt jouw team over op het nieuwe werken met hooguit 1 meter kastruimte? Moeten jullie digitaler werken maar zitten jullie nog met kasten vol papieren documenten? Ben je het zat om medewerkers steeds aan te sporen om papier te ruimen?

Veel teamleiders en managers willen van alle overtollige papieren af en vragen medewerkers om op te schonen. Door de hoge workload komen medewerkers er niet aan toe. Het heeft geen prioriteit. Bovendien weten ze ook niet goed hoe ze het moeten aanpakken.
Voor leidinggevenden is het frustrerend om mensen achter de broek aan te zitten, zonder het gewenste effect. De overstap naar een papierarm kantoor kost op deze manier veel meer tijd dan ingeschat. Er ontstaat gemopper, de deadlines worden overschreden. En het team is nog steeds niet verlost van de papieren ballast.

Dat kan anders!

Met een Paperless Power Day krijg je alle neuzen in één keer dezelfde kant op. Tijdens deze energieke teamdag heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen. De groepsenergie die ontstaat, werkt motiverend. Wedstrijdelementen zorgen ervoor dat teamleden worden uitgedaagd om hun beste beentje voor te zetten.

STOP met wekenlang stukje bij beetje opruimen, maar schoon in één dag honderden kilo’s papier op!

Daarom een Paperless Power Day

Een dag onafgebroken opschonen is veel efficiënter dan 8 versnipperde uurtjes. Teamleden stimuleren en helpen elkaar. Samen opschonen is motiverend en gaat veel sneller. De waan van de dag maakt plaats voor focus. Door de professionele begeleiding wordt deze dag optimaal benut.

Het resultaat …

Het team of de afdeling zet in één dag een grote stap richting Het Nieuwe Werken c.q. digitaler werken. De vrolijke insteek geeft een postieve impuls aan het overgangsproces. Medewerkers verstaan de kunst van het weggooien.
Verloren stukken worden teruggevonden. Er is zichtbaar meer ruimte (kasten zijn leeg, stapels zijn weg). De gezamenlijke prestatie versterkt het teamgevoel.

De Paperless Power Day is een samenwerking van Milly van der Meulen (Simply Organized), Patricia de Vries (Organizable) en Neeltje van den Brand (Toneeltje).

Wil je meer weten over deze inspirerende teamdag? E-mail me dan. Bellen kan ook: 06.48.77.46.00.

Gemeente Ooststellingwerf

TEAM:  TOGETHER EVERONE ACHIVES MORE