Klanten vertellen

Adviseur KvK Werner Kaller

Advocaat Marion Arends

Coach. trainer Marijke Pluim

Opdrachtgevers

Hier lopen opdrachtgevers tegen aan:

  • mkb bedrijven: e-mailbeheer, veel digitale zoektijd kwijt door onoverzichtelijk digitale archief
  • (afdelings) teams: e-mail, onduidelijke taken/communicatie (wie doet wat wanneer), digitale archivering kost veel tijd
  • individuele werknemers: e-mail, vol hoofd, inefficiënte werkorganisatie, stellen van prioriteiten en planning
  • directeuren: werken in systeem van voorganger, delegeren, communnicatie
  • duo’s (manager met management assistent, secretaresses, duo leerkrachten): onuitgesproken verwachtingspatronen, e-mail, agendabeheer, samenwerking
  • verzuimcoaches en HR managers/medewerkers: zorg voor medewerkers, preventief mbt burnout
  • onderwijs (van PO tot universiteit): werkstress door te veel extra taken, eigen werkorganisatie, prioriteiten en planning

Testimonials

“Milly is een aantal collega’s goed van dienst geweest op het gebied van planning en organisatie van hun werk. Veel tips en adviezen zijn gegeven en daar is mee geoefend. Collega’s hebben daardoor hun werk efficiënter kunnen inrichten en worden minder overspoeld door hun werk. Milly is een prettige persoonlijkheid die werkt vanuit een positief contact. Een aanbeveling waard”.
Anna Gerritsma, Hoofd Kunst en Educatie, Noordelijk Hoge School Leeuwarden
“De afgelopen tijd heeft Milly ons begeleid bij het (her)organiseren van de administratieve organisatie van het directiesecretariaat P&O. Hierin hebben we door doeltreffende en efficiënte aanpassingen een digitale slag gemaakt. Door slimmer te organiseren zijn we minder kwetsbaar op het individu en beter (digitaal) op de toekomst voorbereid”.
Arie van der Woerdt, directeur P&O, Medisch Centrum Leeuwarden
“Voordat ik met Milly werkte, wist ik wel dat ik mijn zaken beter kon organiseren. Maar ik stelde dat steeds uit. Ook wel een beetje vanuit schaamte. En het idee dat ik dit toch zelf moest kunnen. Maar het is heel nuttig gebleken. Milly legde heel snel en simpel de vinger op specifiek mijn zere plek. Er ging een wereld voor me open. Een wereld met mogelijkheden waar ik het bestaan niet van wist. Binnen een uur was mijn overvolle inbox leeg. Verbluffend op de Milly manier die heel goed werkt. Ik gun iedereen om te werken met Milly. Want zo wordt je inderdaad Simply Organized. Dat werkt niet alleen door in mijn werk, maar in mijn hele leven.

Ik zou zeggen: doen. Het levert je altijd veel op”.

Marit van der Sleen, greenexpert en webdesigner, Marit van der Sleen
“Milly heeft ons prima en op plezierige wijze op weg geholpen om ordening aan te brengen in het digitaal werken op de Centrale Dienst van onze vereniging: ordening en opschonen van documenten en e-mail. Prima spiegel, advies en met kennis van zaken”.
Hans Greydanus, directeur, PCBO Leeuwarden
” Na maanden knetterhard gewerkt te hebben, kwam Milly van der Meulen voor de broodnodige #officeondersteuning! Kantoor min. 15m2 groter.”
Cecile Frencken, communicatiepartner, Commu2

Wil je meer testimonials lezen? >>>

EVERY TIME YOU FIND SOME HUMOUR IN A SITUATION, YOU WIN