Alles op een rijtje zetten

De Engelsen zeggen het mooi: get your ducks in a row. Oftewel timemanagement. Daar komt het met de organisatie van je werk op neer. Anders naar je werk kijken en een nieuwe werkwijze zorgen ervoor dat je weer grip krijgt op je werk, je dag en je tijdsbesteding.

Weg met de waan van de dag en de volstromende inbox. Jij bent de baas over jouw tijd!

Het Get your ducks in a row traject wordt gestart met een kennismakings- en intakegesprek op je werkplek (of telefonisch). Je geeft aan waar je aan wilt werken en welke doelen je wilt bereiken. Na dit gesprek ontvang je een investeringsvoorstel in tijd en geld. Ben jij of je leidinggevende bereid om deze investering te doen dan gaan we rap aan de slag. Lekker concreet en praktisch met snel resultaat. Wij zoeken een werkwijze die bij jou past, zodat het prettig werkt en vol te houden is. Uiteraard nemen we ook de tijd om je nieuwe werkprocessen te implementeren en bij te schaven. En als je het nodig hebt, ben ik ook je stok achter de deur!

Get your ducks in a row is ook als workshop/training en minicursus te boeken.

Ben je zover om je ducks in the row te zetten? Stuur een e-mail voor een intakegesprek of bel of app me op 06.48.77.46.00. Meteen een afspraak boeken kan ook.

 

NOBY IS TOO BUSY. IT’S JUST A MATTER OF PRIORITIES