Klanten vertellen nog meer

“Milly kwam, zag en overwon. Een kanjer!”
Doet Boersma, kunstenaar
“Ik heb genoten van het zeer professionele advies van Milly (Simply Organized). Milly is kritisch, vraagt goed door, weet in korte tijd wat je nodig hebt en op welke manier je je organisatie effectiever kan maken.
Ook de wekelijkse nieuwsbrief van Simply Organized kan ik van harte aanbevelen. Elke week weer een goede tip in de mailbox”.
Maaike Huisman, directeur , De Westfriese Knoop
“Milly heeft ons erg geholpen op weg naar ons doel om met minder papieren ballast slimmer te werken. Vooral de paperless powerday is een aanrader! Wij hebben deze zelfs als personeelsuitje ingezet: business and pleasure….”.
Margreet de Graaf, directeur, Zorgbelang Friesland
” Als ik aan een Business organizer dacht, dacht ik dat ik geholpen zou worden met slimme en snelle toetsen op mijn laptop. Ik dacht dat mijn bureau zou worden opgeruimd.
Milly van der Meulen doet als Business organizer veel meer dan dat.
Er zijn bij mij de bekende ‘kwartjes’ gevallen als het gaat om effectiever werken. Milly heeft me laten inzien dat bepaalde zaken niet direct hoeven omdat ze in je hoofd zitten en ze op je to-do list staan. Soms is het beter om ze te parkeren voor een later tijdstip. Milly kijkt en luistert mee op een kalme manier vanaf de zijkant en ziet dan de blinde vlekken.
Met het gemak dat Milly laat zien hoe je het dagelijkse mailverkeer soepeler kan laten lopen, ben ik ervan overtuigd dat elke ondernemer voordeel gaat hebben van haar diensten.
Ik bespaar nu energie omdat ik sneller en effectiever kan werken.
Ik bespaar tijd en geld omdat mijn werk nu sneller gaat.
Ik vind Simply Organized een aanrader voor elk bedrijf die ook deze besparingen wil doen”.
Tineke Huisman, imagostylist, Zichtbaar succes
“Milly heeft mij geholpen om mijn e-mail op orde te krijgen. Door haar gerichte vragen had ik binnen de kortste keren een oplossing op maat voor mijn e-mail, dat ook nog samenwerkte met mijn actielijst.
Milly ervaar ik als respectvol en vriendelijk, zij zal nooit een oordeel vellen over ‘ chaos’ of iets dergelijks. Hierdoor voelde ik mij vrijer en kreeg ik natuurlijk een betere oplossing.
Nu, een week later werkt het systeem nog steeds en zonder enige moeite. Klasse!

Dankjewel Milly!”

Lyn Coleman, coach & trainer, Skyhooks Projects
“Ik heb Milly vorig jaar leren kennen als een enthousiaste vrouw en niet veel later heb ik haar ingehuurd om Splendid China meer te ‘organizen’. Milly wist in 1 middag al structuur in de administratie en in de laptop aan te brengen, overzicht te scheppen en ik ineens zag door de bomen het bos weer! Heel belangrijk voor m.n. ondernemers. Verder houdt ze me scherp en biedt pro-actief haar hulp als ze ziet dat ik het kan gebruiken, zodat ik me kan richten op mijn core business activiteiten. Ik kan haar van harte aanbevelen aan een ieder!” .
Marion Tjin-Tham-Sjin, directeur, Splendid China & Splendid tea
” Milly heeft me geweldig geholpen structuur te krijgen in de organisatie van mijn bedrijf. Op simpele maar doeltreffende wijze heeft ze oplossingen aangeboden zodat ik weer zicht heb op de logistiek.
Dank je wel Milly!”.
Irene Schildkamp, juwelier, Inner Jewels
“Milly is een uitstekende trainer die o.a. de incompany training “slimmer werken met Outlook” voor de VNN verzorgde. Deze training heeft erin geresulteerd dat ik zeker 50% minder tijd kwijt ben aan het verwerken van mijn mails. Bovendien alles ook nog eens veel overzichtelijker is geworden, met slechts een paar simpele handvatten.
Daarna heb ik nog een Prezi training bij Milly gedaan, wat ik bijzonder inspirerend vond en de eerste beginselen dermate onder de knie heb dat ik er zelfstandig mee verder kan”.
Wim Wubs, Verslavingszorg Noord Nederland, Verslavingszorg Noord Nederland

Terug naar de homepagina >>>

THE TROUBLE IS YOU THINK YOU HAVE TIME

BUDDHA