Werkdruk vermindering

BOT overleg

Ja, een BOT overleg: met je Benen Op Tafel. Een moment voor jezelf. Even stilstaan bij hoe je je dagelijkse werk doet. Ben je efficiënt genoeg? Heeft dat wat je doet het gewenste resultaat? Ken je je tijdverliezers?

Vaak is er geen ruimte in je agenda voor een BOT overleg. Maar het is o zo nodig! De tijd die je daaraan besteedt krijg je dubbel terug. Wanneer? Meteen de volgende dag, omdat je inzichten hebt gekregen en praktische tools om verbetering aan te brengen.

Efficiënter communiceren, effectievere werkprocessen, nee durven zeggen, de waan van de dag niet laten regeren. Allemaal zaken waar jij als professional zèlf actie in kunt ondernemen.

Het spreekwoord ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’ blijft een waarheid als een koe.

Dus ….. wanneer staat jouw BOT overleg in de agenda? Ik schuif met plezier aan en denk met je mee.

werkdag 8 uur 100%
2 uur tijd verlies 20%
Bijv: een salaris van 1000 euro
Geldverlies bedraagt: 250 euro

Meer informatie?

Ik geef het je graag
Ze is écht goed. Management baan naast een druk gepassioneerd bestaan? Het kán!
Ik spreek uit ervaring: wil je ruimte, overzicht en tijd óver hebben? Neem Milly van der Meulen van Simply Organized in de arm: groot resultaat! Ik ben graag ongevraagd haar referentie.
Doet Boersma, kunstenaar
Er ging een wereld met mogellijkheden voor me open waar ik het bestaan niet van wist. Binnen een uur was mijn overvolle inbox leeg. Verbluffend op de Milly manier die heel goed werkt. Ik gun iedereen om te werken met Milly. Want zo wordt je inderdaad Simply Organized. Dat werkt niet alleen door in mijn werk, maar in mijn hele leven.

Ik zou zeggen: doen. Het levert je altijd veel op”.

Marit van der Sleen, green deskundige
Milly heeft mij geholpen om mijn e-mail op orde te krijgen. Door haar gerichte vragen had ik binnen de kortste keren een oplossing op maat voor mijn e-mail, dat ook nog samenwerkte met mijn actielijst.
Milly ervaar ik als respectvol en vriendelijk, zij zal nooit een oordeel vellen over ‘ chaos’ of iets dergelijks. Hierdoor voelde ik mij vrijer en kreeg ik natuurlijk een betere oplossing.

Het systeem werkt nog steeds en zonder enige moeite. Klasse!

Lynn Coleman, trainer, coach

IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTILL IT’S DONE